Ride Control

 

Ride Control är en komfortabel luftfjädring, med stor möjlighet att höja/sänka bilen och framförallt bibehålla rätt körnivå. Den är ett utmärkt komplement till fordon med främst bladfjädring och ger en ökad lyftkapacitet på 1000 kg/axel, utöver bladfjäderns lyftförmåga. Passar främst Dig som har en camper eller inte har behov av Ride Rite bälgens större lyftkapacitet.

RC Kit

Det är en rullbälgskonstruktion som har en speciell karaktäristik med en linjär fjäderkonstant på en längre slaglängd. Detta gör att den blir ett utmärkt komplement till befintlig bladfjädring som enkelt regleras med önskat lufttryck. Satserna levereras komplett med bälgar, fästjärn, fästdetaljer, luftslangar, luftnipplar och påfyllningsventiler för manuell luftfyllning. Monteringen tar normalt cirka 2 timmar. Fördelarna är många med denna luftfjädring:

  • liten diameter
  • mycket lättmonterad
  • får plats nästan överallt
  • bra höjning/sänkning av bilen
  • ger mycket komfortabel körning

För mer information kontakta: Magnus Karlsson.

Produktmeny

Karnag AB har en unik specialkompetens inom högtemperaturisolering av t ex varma motordetaljer. Karnag AB är också ledande inom luftfjädringssystem som kan kompletteras med stötdämpare av världsklass för bilindustrin och andra industriella lösningar. Vår stora specialkompetens och långa erfarenhet inom områden som ljudisolering av motorrum i båtar och bilar, korrosionsskydd, tätning, samt fogning inom markentrepenad, ger oss en unik position på områden såsom bil- och båtindustri likväl som inom markentrepenad.